МОДУЛНИ СИСТЕМИ

МОДУЛНИ СИСТЕМИ

виж продукти

Значение на знаците от категория матраци

15 декември 2020

  POMEROL

Нежност, комфорт и изискана визия в текстил от фини полиестерни влакна с голяма здравина. Допълнителна антипилинг обработка за визуална и физическа дълготрайност. Придава мекота, визуален лукс и „мека“ топлина. Здраво сплетените нишки по иновативна технология, осигурява циркулирането на големи количества въздух. В резултат – вентилирано ядро без влага. Фин и мек завършек в контактната с тялото зона, предлагащ винаги суха и комфорттно подходяща опора за гарантирано спокоен сън.

 
 
  BONELSPRING SYSTEM
 

Технологията е измислена и патентована през далечната 1875 година в Америка. Наложена изключително бързо, поради непознатата за времето си иновативност. Представлява конструкция от закалени двойноконусни пружини. Променливия диаметър във височина дава добър комфорт на тялото. Усъвършенстваното с метални спирали захващане между пружините добавя дълготрайност. Машинното производство сваля себестойността. Конструктивно заложената проветривост в дълбочина, осигурява необходимата здравословна среда за сън. В резултат индустрията разполага с не особено модна към момента бюджетна сърцевина за матраци, която в комбинация с подходящите материали може да предоставя достатъчна ортопедичност или максимална мекота по време на сън.

 
 
 
  ДВОЙНОЛИЦЕВ
 

Двойно лицевата структура при матраците е функционално наложена и единствено търсена и предлагана по света. Матраците без вградена рамка лесно се пренасят и обслужват. Дишат. По-бавно се амортизират. Лесно се рециклират. По-евтини са от еквивалентен модел еднолицев матрак. Чрез "обръщането" потребителят експлоатира пълноценно заложения в матрака експлоатационен ресурс. Задължително условие за правилната експлоатация на двулицев модел матрак е употребата на подматрачна рамка.

 
 
 
  ДЕЛИМ РЕВЕРСИВЕН ЦИП
 

Делим реверсивен цип за функционалността и лесна експлоатация. Позволява на калъфа да се сваля и почиства при нужда, а възможността за разделяне на две части прави процеса приложим при големи размери и в домашни условия. Циповата лента на матрака е със пластмасова спирала – напълно безшумна и не отделя окиси и др. при почистване с вода и препарати. Системата е „скрита“ под текстилна декоративна лента, елиминираща евентуална контузия по време на експлоатация. Заедно с машинката с голям размер в моден цвят и с брандирано лого на марката завъшват елегантно линията на матрака.

 
 
 
   ADAPTIVE
 
Мека дамаска с голяма здравина и термо регулиращи свойства. Проучванията показват, че съня преминава през множество термо фази от понижение на температурата при заспиване до нормализиране чрез постоянно компенсиране от тялото на температурата на заобикалящата ни среда. АДАПТИВ с вложените в него „умни“ термо капсули, абсорбират излишната топлина по време на заспиването и я отдават или приемат при нужда. В резултат съня настъпва бързо. Температурата е балансирана в оптимални граници. Сънят е непрекъснат през цялата му продължителност. АДАПТИВ  активно термо адаптира средата по време на сън, превръщайки го в продължително релаксиращо удоволствие.
 
 
 
 
  PENO ELASTIC FOAM

Многокомпонентна високоеластична полиуретанова пяна на водна основа с голяма плътност и отворена клетъчна структура. PENO ELASTIC FOAM е издръжлив, не старее и не променя експлоатационно свойствата си. Микроклетъчната структура способства еластичността, придавайки мекота и комфорт. Умерената твърдост отнева напрежението на костната система и тялото. Преминаването на въздух през „отворените“ клетки премахва влагата. Липсва среда за развитие на микроорганизми. Предлага пълноценна почивка и възстановяване на тялото при дълъг и здравословен сън. 

 
 
  БЕЗ ПРУЖИНИ
 
 
 
  ЕРГОНОМИЧЕН
 
 
 
  ДИШАЩ
 
 
 
  НЕЗАВИСИМИ ОПОРНИ ТОЧКИ
 
 
 
  ОРТОПЕДИЧЕН
 
 
 
  АНАТОМИЧЕН
 
 
 
 
  АНТИАЛЕРГИЧЕН

 

 

  АНТИАКАРЕН

 
 
 
 
 
 
 
 
 
18 февруари 2024
Бляскав хол с дърво – тенденции 2024!

Стилната всекидневна е интериор, пълен с мебели с блясък и изящни форми. Има ли място за дърво в него? Разбира се! Благодарение на него аранжировката придобива уют и вечна елегантност. Оставете се да бъдете очаровани - научете рецептата за бляскава всекидневна с дърво!

прочети още
12 февруари 2024
Модерна трапезария 2024 – новите тенденции!

2024 г.е тук, а с нея и новите тенденции в обзавеждането на модерният Ви уютен дом! Ако планирате да освежите мебелите във вашата трапезария или да я подредите от нулата, сега е идеалният момент да се вдъхновите от предстоящите тенденции. Вижте как да подредите модерна трапезария през 2024 г.!

прочети още
1 ноември 2023
Гардеробът - функционалност и стил

Гардеробът не е просто място за съхранение на дрехите, той един важен елемент от интериора на дома. В тази статия ще разгледаме значението на гардероба като мебел и как може да съчетаваме функционалността и стила в него, които не само отговаря на вашите нужди за съхранение на дрехи, но и подчертава уютния домашен интериор. Разгледайте различните опции и проектирайте гардероб, който съчетава вашите индивидуални предпочитания и желания.

прочети още
18 октомври 2023
Създайте уютна трапезария - практични и вдъхновяващи идеи за вашето семейство!

Във вълнуващия свят на семейния живот, трапезарията едно от най-важните помещения. Това е мястото, където събираме семейството си след напрегнатия ден, за да споделяме храна и впечатления. Иизключително важно е да създадем уютно и приветливо пространство, което да ни приема с топлина и комфорт.

прочети още
4 април 2022
Плащайте отложено с нов метод на плащане – NewPay. ВЗЕМИ СЕГА - ПЛАТИ ПО-КЪСНО

Всички наши клиенти вече могат да изберат още един начин да платят поръчките си при нас – NewPay – Вземи сега, плати по-късно.

прочети още
20 декември 2021
Трапезна маса - да похапнем в естествена среда

С нашият забързан начин на живот, трудно отделяме време за споделяне на храна със семейство и приятели. Но с нашете елегантни и практични мебели за трапезария, можете да направите семейните си преживявания за хранене, запомнящи се.

прочети още
17 декември 2021
ТВ шкафовете - класически, модерни или може би минималистични?

ТВ шкафът е изключително практична мебел, която е съвкупност от функционалност и дизайнерски вид. В зависимост от вашите виждания, може да изберете

прочети още
13 март 2021
5% отстъпка

5% отстъпка от крайната цена, за поръчка на продукти на обща стойност над 500 лв. Възползвайте се сега! Не отлагайте!

прочети още
15 декември 2020
Значение на знаците от категория детски матраци

Дамаска от висок клас, HIGH ELASTIC FOAM, Двойнолицев, Без пружини, Антиалергичен, Антиакарен и други

прочети още
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки