МОДУЛНИ СИСТЕМИ

МОДУЛНИ СИСТЕМИ

виж продукти

Значение на знаците от категория детски матраци

Значение на знаците от категория детски матраци
15 декември 2020

 

 Дамаска от висок клас,

адаптирана към нуждите и спецификата на ползване при новородените. Конструкция от дълготрайни синтетични влакна с антистатични свойства. Способства вентилацията. Отделя влагата и в резултат пълна липса на разлагащи процеси, отключващи алергии. Поддържа топлинния баланс на детското тяло като абсорбира и отдава топлина. Текстила понася, съпътстващите light почиствания, запазвайки свойствата, целостта и здравината си. Не задържа прах. Предлага здравословна среда за гарантирано спокоен сън.

 

  HIGH ELASTIC FOAM

е високоеластичен многокомпонентен пенополиуретан разпенен на водна основа при съвременна непрекъсната компютъризирана технология на производството и с гарантирано постоянно качество. Високата плътност, осигурява многократна и дългогодишна възвръщаемост. Отворените микро-капсули пропускат безпроблемно въздуха по периферията и в дълбочина, премахвайки влагата и микроорганизмите. Предоставя подходяща експлоатационна температура. Еластичността на HIGH ELASTIC FOAM оставя чувство за комфорт и мекота. Представлява най-правилна ортопедична опора за костната система и цялото тяло за сън и отмора. По време на дългогодишната традиционна експлоатация повреди са изключени.

 

  Двойнолицев

Двойно лицевата структура при матраците е функционално наложена и единствено търсена и предлагана по света. Матраците без вградена рамка лесно се пренасят и обслужват. Дишат. По-бавно се амортизират. Лесно се рециклират. По-евтини са от еквивалентен модел еднолицев матрак. Чрез "обръщането" потребителят експлоатира пълноценно заложения в матрака експлоатационен ресурс. Задължително условие за правилната експлоатация на двулицев модел матрак е употребата на подматрачна рамка.

 

 Без пружини

 

 Дишащ

 

 Антиалергичен

 

 Антиакарен

 

 Ергономичен

 

  Ортопедичен

 

18 февруари 2024
Бляскав хол с дърво – тенденции 2024!

Стилната всекидневна е интериор, пълен с мебели с блясък и изящни форми. Има ли място за дърво в него? Разбира се! Благодарение на него аранжировката придобива уют и вечна елегантност. Оставете се да бъдете очаровани - научете рецептата за бляскава всекидневна с дърво!

прочети още
12 февруари 2024
Модерна трапезария 2024 – новите тенденции!

2024 г.е тук, а с нея и новите тенденции в обзавеждането на модерният Ви уютен дом! Ако планирате да освежите мебелите във вашата трапезария или да я подредите от нулата, сега е идеалният момент да се вдъхновите от предстоящите тенденции. Вижте как да подредите модерна трапезария през 2024 г.!

прочети още
1 ноември 2023
Гардеробът - функционалност и стил

Гардеробът не е просто място за съхранение на дрехите, той един важен елемент от интериора на дома. В тази статия ще разгледаме значението на гардероба като мебел и как може да съчетаваме функционалността и стила в него, които не само отговаря на вашите нужди за съхранение на дрехи, но и подчертава уютния домашен интериор. Разгледайте различните опции и проектирайте гардероб, който съчетава вашите индивидуални предпочитания и желания.

прочети още
18 октомври 2023
Създайте уютна трапезария - практични и вдъхновяващи идеи за вашето семейство!

Във вълнуващия свят на семейния живот, трапезарията едно от най-важните помещения. Това е мястото, където събираме семейството си след напрегнатия ден, за да споделяме храна и впечатления. Иизключително важно е да създадем уютно и приветливо пространство, което да ни приема с топлина и комфорт.

прочети още
4 април 2022
Плащайте отложено с нов метод на плащане – NewPay. ВЗЕМИ СЕГА - ПЛАТИ ПО-КЪСНО

Всички наши клиенти вече могат да изберат още един начин да платят поръчките си при нас – NewPay – Вземи сега, плати по-късно.

прочети още
20 декември 2021
Трапезна маса - да похапнем в естествена среда

С нашият забързан начин на живот, трудно отделяме време за споделяне на храна със семейство и приятели. Но с нашете елегантни и практични мебели за трапезария, можете да направите семейните си преживявания за хранене, запомнящи се.

прочети още
17 декември 2021
ТВ шкафовете - класически, модерни или може би минималистични?

ТВ шкафът е изключително практична мебел, която е съвкупност от функционалност и дизайнерски вид. В зависимост от вашите виждания, може да изберете

прочети още
13 март 2021
5% отстъпка

5% отстъпка от крайната цена, за поръчка на продукти на обща стойност над 500 лв. Възползвайте се сега! Не отлагайте!

прочети още
15 декември 2020
Значение на знаците от категория матраци

АНТИАКАРЕН, POMEROL, BONELSPRING SYSTEM, ДВОЙНОЛИЦЕВ, ДЕЛИМ РЕВЕРСИВЕН ЦИП, ADAPTIVE, АНТИАЛЕРГИЧЕН и още много други.

прочети още
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки