МОДУЛНИ СИСТЕМИ

МОДУЛНИ СИСТЕМИ

виж продукти

Значение на знаците от категория детски матраци

Значение на знаците от категория детски матраци
15 декември 2020

 

 Дамаска от висок клас,

адаптирана към нуждите и спецификата на ползване при новородените. Конструкция от дълготрайни синтетични влакна с антистатични свойства. Способства вентилацията. Отделя влагата и в резултат пълна липса на разлагащи процеси, отключващи алергии. Поддържа топлинния баланс на детското тяло като абсорбира и отдава топлина. Текстила понася, съпътстващите light почиствания, запазвайки свойствата, целостта и здравината си. Не задържа прах. Предлага здравословна среда за гарантирано спокоен сън.

 

  HIGH ELASTIC FOAM

е високоеластичен многокомпонентен пенополиуретан разпенен на водна основа при съвременна непрекъсната компютъризирана технология на производството и с гарантирано постоянно качество. Високата плътност, осигурява многократна и дългогодишна възвръщаемост. Отворените микро-капсули пропускат безпроблемно въздуха по периферията и в дълбочина, премахвайки влагата и микроорганизмите. Предоставя подходяща експлоатационна температура. Еластичността на HIGH ELASTIC FOAM оставя чувство за комфорт и мекота. Представлява най-правилна ортопедична опора за костната система и цялото тяло за сън и отмора. По време на дългогодишната традиционна експлоатация повреди са изключени.

 

  Двойнолицев

Двойно лицевата структура при матраците е функционално наложена и единствено търсена и предлагана по света. Матраците без вградена рамка лесно се пренасят и обслужват. Дишат. По-бавно се амортизират. Лесно се рециклират. По-евтини са от еквивалентен модел еднолицев матрак. Чрез "обръщането" потребителят експлоатира пълноценно заложения в матрака експлоатационен ресурс. Задължително условие за правилната експлоатация на двулицев модел матрак е употребата на подматрачна рамка.

 

 Без пружини

 

 Дишащ

 

 Антиалергичен

 

 Антиакарен

 

 Ергономичен

 

  Ортопедичен

 

20 декември 2021
Трапезна маса - да похапнем в естествена среда

С нашият забързан начин на живот, трудно отделяме време за споделяне на храна със семейство и приятели. Но с нашете елегантни и практични мебели за трапезария, можете да направите семейните си преживявания за хранене, запомнящи се.

прочети още
17 декември 2021
ТВ шкафовете - класически, модерни или може би минималистични?

ТВ шкафът е изключително практична мебел, която е съвкупност от функционалност и дизайнерски вид. В зависимост от вашите виждания, може да изберете

прочети още
13 март 2021
5% отстъпка

5% отстъпка от крайната цена, за поръчка на продукти на обща стойност над 500 лв. Възползвайте се сега! Не отлагайте!

прочети още
15 декември 2020
Значение на знаците от категория матраци

АНТИАКАРЕН, POMEROL, BONELSPRING SYSTEM, ДВОЙНОЛИЦЕВ, ДЕЛИМ РЕВЕРСИВЕН ЦИП, ADAPTIVE, АНТИАЛЕРГИЧЕН и още много други.

прочети още
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки