МОДУЛНИ СИСТЕМИ

МОДУЛНИ СИСТЕМИ

виж продукти

Трапезна маса - да похапнем в естествена среда

Трапезна маса -  да похапнем в естествена среда
20 декември 2021

С нашият забързан начин на живот, трудно отделяме време за споделяне на храна със семейство и приятели.

Но с нашето елегантни и практични мебели за трапезария, можете да направите семейните си преживявания за хранене, запомнящи се.

Стил, комфорт и качество се комбинират, за да създадат някои от най-красивите модели мебели и такива за всеки вкус.

 
Красиви маси за всички

В днешно време, почти няма дом без трапезна маса. Във времето имаше опити да бъдат заменени с бар плотове или пък други изискани решения, но... красива мебел с елегантни столове, разположени около нея, е най-доброто решение.
Масите могат да бъдат изработени от различни материали - за някои от тях се използва стъкло, други пък имат различни декоративни елементи, а трети са изцяло от дърво.

От какъвто и материал да са изработени мебели те, важно е да бъдат от висококачествени материали. Те са прекрасен пример, за това, колко разнообразни и интересни неща могат да бъдат изработени от дърво. Може да избирате между дървени маси с кръгли декорации и крака, които придават лекота, или пък - мощни крака, които дават усещане за стабилност.

Имате чудесен избор сред плотовете за маса - от по-тънки, които ще се харесат на хората, обичащи финните неща, или пък масивни, които ще бъдат асоциирани със сигурност.

 

Кръгла маса - усещане за близост

Свързваме традиционната маса с правоъгълник, но си струва да обмислим обзавеждането на дома ви с кръгла маса.
Но при този дизайн, трябва внимателно да анализирате стила на интериора и наличното пространство.
Не забравяйте, че кръглата маса дава усещане за близост и улеснява комуникацията по време на разговора.
Масата може да се отличава не само от формата и текстурата на плота, но и от краката. Възможността за избор между леко извити, вълнообразни, деликатни или плътни кара всеки да намери своя стил.

 

Масата - като кутия с изненади

Избирайки трапезна маса, трябва да бъдете внимателни. Не насилвайте в малки помещения големи мебели, защото може да се окаже, че красивата маса, вместо да е източник на гордост, може да се превърне във виновник за инциденти - от загуба на възможността за ефективно използване на пространството, до болезнени натъртвания.

В този случай, идеалното решение са разтегателни маси, които са като кутия пълна с изненади.
Благодарение на съвременните технологии и решения, без много усилия, вие от малка компактна маса, може за секунди да превърнете трапезарията си, с голяма елегантна маса, на която да посрещнете вашите нетърпеливи гости.

За да задоволим потребностите ви, ние разполагаме с богат асортимент от мебели - трапезни маси, от малки до големи, разтегателни, с дизайнерски елементи по тях, кръгли, с повдигащ механизъм...

Разгледайте нашата категория трапезни маси и се спрете на най-подходящият модел за вас.

Добавете най-добрият стол, за вашата маса от тук!

Разгледайте всички категории продукти и изберете подходящите за вас!

18 февруари 2024
Бляскав хол с дърво – тенденции 2024!

Стилната всекидневна е интериор, пълен с мебели с блясък и изящни форми. Има ли място за дърво в него? Разбира се! Благодарение на него аранжировката придобива уют и вечна елегантност. Оставете се да бъдете очаровани - научете рецептата за бляскава всекидневна с дърво!

прочети още
12 февруари 2024
Модерна трапезария 2024 – новите тенденции!

2024 г.е тук, а с нея и новите тенденции в обзавеждането на модерният Ви уютен дом! Ако планирате да освежите мебелите във вашата трапезария или да я подредите от нулата, сега е идеалният момент да се вдъхновите от предстоящите тенденции. Вижте как да подредите модерна трапезария през 2024 г.!

прочети още
1 ноември 2023
Гардеробът - функционалност и стил

Гардеробът не е просто място за съхранение на дрехите, той един важен елемент от интериора на дома. В тази статия ще разгледаме значението на гардероба като мебел и как може да съчетаваме функционалността и стила в него, които не само отговаря на вашите нужди за съхранение на дрехи, но и подчертава уютния домашен интериор. Разгледайте различните опции и проектирайте гардероб, който съчетава вашите индивидуални предпочитания и желания.

прочети още
18 октомври 2023
Създайте уютна трапезария - практични и вдъхновяващи идеи за вашето семейство!

Във вълнуващия свят на семейния живот, трапезарията едно от най-важните помещения. Това е мястото, където събираме семейството си след напрегнатия ден, за да споделяме храна и впечатления. Иизключително важно е да създадем уютно и приветливо пространство, което да ни приема с топлина и комфорт.

прочети още
4 април 2022
Плащайте отложено с нов метод на плащане – NewPay. ВЗЕМИ СЕГА - ПЛАТИ ПО-КЪСНО

Всички наши клиенти вече могат да изберат още един начин да платят поръчките си при нас – NewPay – Вземи сега, плати по-късно.

прочети още
17 декември 2021
ТВ шкафовете - класически, модерни или може би минималистични?

ТВ шкафът е изключително практична мебел, която е съвкупност от функционалност и дизайнерски вид. В зависимост от вашите виждания, може да изберете

прочети още
13 март 2021
5% отстъпка

5% отстъпка от крайната цена, за поръчка на продукти на обща стойност над 500 лв. Възползвайте се сега! Не отлагайте!

прочети още
15 декември 2020
Значение на знаците от категория детски матраци

Дамаска от висок клас, HIGH ELASTIC FOAM, Двойнолицев, Без пружини, Антиалергичен, Антиакарен и други

прочети още
15 декември 2020
Значение на знаците от категория матраци

АНТИАКАРЕН, POMEROL, BONELSPRING SYSTEM, ДВОЙНОЛИЦЕВ, ДЕЛИМ РЕВЕРСИВЕН ЦИП, ADAPTIVE, АНТИАЛЕРГИЧЕН и още много други.

прочети още
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки