МОДУЛНИ СИСТЕМИ

МОДУЛНИ СИСТЕМИ

виж продукти

ТВ шкафовете - класически, модерни или може би минималистични?

ТВ шкафовете - класически, модерни или може би минималистични?
17 декември 2021

ТВ шкафът е изключително практична мебел, която е съвкупност от функционалност и дизайнерски вид. В зависимост от вашите виждания, може да изберете различни модели и да решите как ще ги използвате, като допълнителен шкаф за съхранение или пък като ниска ТВ маса. В нашият онлайн магазин, разполагаме с различни варианти и вие може да изберете най-подходящото решение за вас.

Може да избирате измежду различни варианти в модерен, класически или пък по-опростени модели, вписващи се във вашият дизайн, с останалите мебели във вашият интериор.

Преди да изберете модел, помислете за мястото, с което разполагате. Ако имате много място във вашият хол, изберете нисък, но широк ТВ шкаф. Може да поставите и цяла холна секция! Благодарение на това си решение, ще може да оставите телевизора на удобно за вас място, например пред дивана.

 

Имате ли достатъчно пространство в хола си?

Закачете телевизора на стената над шкафа. Така шкафът ще действа като мебел, върху която ще може да поставите свещи или пък малки предмети, чудесен дизайн във вашият интериор.

 

Вашата всекидневна е малка и искате да се възползвате максимално от пространството си?

Изберете малко по-високи и тесни мебели за вашият телевизор. Така ще спестите място в стаята и ще спечелите допълнителни рафтове за съхранение.

 


Бял ТВ шкаф или дървен?

Има различни видове ТВ шкафове. Вие можете да избирате измежду модерни, в които цветът на дървото отговаря на белите чела. Това е една изключително модерна комбинация, която би била чудесно решение за много интериори. Светлите чела са елегантни, а дървените плотове на шкафовете - им придават топъл израз.

Ако сте привърженик на модерни решения, изберете оригинални ТВ шкафове - висящи, без крака. Като прикрепите такъв шкаф директно към стената, на няколко сантиметра от пода, ще добавите лекота към него. Всички мебели, поставени наблизо, ще придобият много модерен вид. Понякога и малките промени, допринасят за интериор с характер!


Когато избирате ТВ шкаф, не забравяйте и за останалите елементи от декора ви, които със сигурност ще са полезни във вашият дом. Може да изберете допълнителни шкафове, витрини, етажерки, диван... Липсва ли ви кресло, което бихте могли да поставите пред телевизора си?

Разгледайте и останалите модули от нашият онлайн магазин и ще намерите чудесни предложения и там!

Не чакайте, разгледайте сега!

Разгледайте всички категории продукти и изберете подходящите за вас!

20 декември 2021
Трапезна маса - да похапнем в естествена среда

С нашият забързан начин на живот, трудно отделяме време за споделяне на храна със семейство и приятели. Но с нашете елегантни и практични мебели за трапезария, можете да направите семейните си преживявания за хранене, запомнящи се.

прочети още
13 март 2021
5% отстъпка

5% отстъпка от крайната цена, за поръчка на продукти на обща стойност над 500 лв. Възползвайте се сега! Не отлагайте!

прочети още
15 декември 2020
Значение на знаците от категория детски матраци

Дамаска от висок клас, HIGH ELASTIC FOAM, Двойнолицев, Без пружини, Антиалергичен, Антиакарен и други

прочети още
15 декември 2020
Значение на знаците от категория матраци

АНТИАКАРЕН, POMEROL, BONELSPRING SYSTEM, ДВОЙНОЛИЦЕВ, ДЕЛИМ РЕВЕРСИВЕН ЦИП, ADAPTIVE, АНТИАЛЕРГИЧЕН и още много други.

прочети още
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки