МОДУЛНИ СИСТЕМИ

МОДУЛНИ СИСТЕМИ

виж продукти

За нас

За нас

Мебелен магазин mebeliram.bg e онлайн платформа, създадена върху над 20 годишния опит на хора, занимаващи се с производство на мебели, с индивидуалните поръчки на клиенти, удовлетворяващ техните желания по специфични проекти.
След дългогодишен опит в предлагането на решения за дома, офиса, бизнес решения, ние решихме да дадем възможност на нашите потенциални клиенти да ни открият и онлайн.
Предлагаме продукти, както от нашата производствена база, така и от доставчици, на които ние можем да разчитаме, изцяло съобразени, със съвременните изисквания.

Качество

Както и преди, така и сега, желаем да доставим най-доброто качество и уют в интериора на нашите клиенти.
Потребителите ни са хора, които желаят топлина и комфорт в дома си, търсят функционалност в бизнес сградата си, в офиса, в магазина, във фризьорския салон...
Гамата ни от продукти включва от класическо обзавеждане, преминаващо през функционални, екзотични до винтидж и модерни мебели.

Независимо дали предпочитаме пищни декорации или минималистични аранжировки, всички искаме домовете ни да имат топлината на истински дом.

Бизнес

Бизнес планът ни се фокусира върху осигуряването на качествено обзавеждане на достъпни цени.

С изключителната политика за обслужване на клиенти, която включва онлайн пазаруване с едно кликване, безпроблемна доставка и връщане, ние гарантираме удовлетворение на нашите клиенти.

Щастливи сме да поддържаме разнообразие в нашия магазин и предоставяме много възможности за избор, за да отговорим на нуждите на посетителите ни. Непрекъснато се опитваме да се усъвършенстваме.

Философия на компанията

Обслужването на клиенти е нашият най-висок приоритет. Идеята на mebeliram.bg е да е лесен за ползване и достъпен до всеки потребител. Задали сме максимално много опции за плащане, за да ви улесним. Някои от продуктите ни имат избор в цветове, размери, допълнения. Нашата идея е да донесем максимално много комфорт в интериора ви, спрямо вашите изисквания и вкусове.

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки